Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
5 berichten.
Ronald&Ceciel Ronald&Ceciel uit Austerlitz heeft geschreven op 11 september 2021 om 19:22
Lieve Astrid, Graag delen we met iedereen die dit leest wat voor een geweldige trouwambtenaar jij bent. Nógmaals dank voor de prachtige ceremonie die je met liefde en aandacht voor ons hebt verzorgd. Door jouw inlevend vermogen, je creativiteit en je zorgvuldigheid heb je onze eigen ideeën over de ceremonie naar een nog hoger niveau weten te tillen. De plek die jij de kinderen hebt gegeven, het knopingsritueel, jouw geintje met het publiek en je mooie woorden.. alles was raak. Je zit in ons hart. Liefs, Ronald en Ceciel
Familie Schiltmans Familie Schiltmans uit Tiel heeft geschreven op 12 april 2021 om 11:17
Familie Schiltmans. Overlijden van Johan Schiltmans. Astrid is een meelevend en liefdevol persoon. Ze heeft een luisterend oor en weet persoonlijke verhalen om te zetten in een respectvolle speech die je raakt.
Inka en Jord Inka en Jord heeft geschreven op 22 oktober 2020 om 20:16
Heel erg bedankt datje onze ceremonie wilde leiden. Het is een onvergetelijke dag geworden en dat komt zeker ook door jouw mooie woorden. Je hebt ook nog een hoop onderzoek gedaan bij onze ouders, en we hoorden zelfs nog iets nieuws. Je hebt het heel liefdevol gedaan. Dank je wel!
Ellen & Philippe Ellen & Philippe uit Gorinchem heeft geschreven op 12 augustus 2020 om 18:58
We willen je heel erg bedanken voor de mooie ceremonie op onze trouwdag. Je deed het heel ongedwongen op een leuke manier die goed bij ons paste en wat we voor ogen hadden. Heel erg bedankt.
Marian en Victor Marian en Victor heeft geschreven op 10 juli 2020 om 18:15
Mede dankzij jou was onze trouwdag onvergetelijk. Je hebt over ons leven verteld alsof je er zelf bij bent geweest. Onze ouders vonden je ook fantastisch, iedereen heeft genoten.We zijn heel blij dat jij ons hebt getrouwd, je was de kers op de taart.